Over ons

Paddock Allround Catering

Paddock Allround Catering

Wie zijn wij? Paddock Allround Catering maakt deel uit van het ervaren horecabedrijf de Paddock. De Paddock behoort bij het Parochiehuis in Bleiswijk. Het Parochiehuis staat al ruim 30 jaar bekend om zijn gastvriendelijkheid, zijn service, heerlijke buffetten en maaltijden.

De basis vormen onze zalen in het Parochiehuis; hier vinden al jaren vele verenigingen maar ook feesten, diners en partijen hun onderkomen. Verder verzorgt Paddock Allround Catering maaltijden, buffetten, complete feesten en partijen op locatie bij bedrijven en particulieren.

Het Parochiehuis en de Paddock genieten het vertrouwen van een groot aantal opdrachtgevers en relaties. Opgedane ervaring, specialisme en vakmanschap hebben geresulteerd in een trotse verzameling van de meest uiteenlopende projecten zoals recepties, feestavonden, jubilea, openingsvieringen, relatiebijeenkomsten en productpresentaties.

Kortom: Wij hebben een pasklaar antwoord op al uw wensen!

Paddock Catering Bleiswijk

Barbeque arrangementen

Ook voor de komende zomer hebben wij weer smaakvolle barbeque arrangementen samengesteld. Alle zorgen worden bij u uit handen genomen, of u nu zelf wilt barbequen of het aan ons wilt overlaten wij hebben voor elk feest een aangepast arrangement. Informeer eens, wij doen u een voorstel dat u niet zal teleurstellen. Meer>>>>>

Graag tot uw dienst!
Martien Koot.