High Tea

Heb je wat te vieren? Bestel eens een High Tea bij U thuis!

Wat kun je verwachten? Een compleet verzorgde verwenmiddag met natuurlijk heerlijke theesoorten, sandwiches met bijvoorbeeld gerookte zalm en eiersalade, verschillende muffins, scones met confiture, room en lemoncurd, cakes, koekjes en nog veel meer….
 
De tafels worden door Paddock catering aangekleed en gedekt. Het enige wat de gastvrouw/heer en de gasten hoeven te doen is hun bordjes volstapelen, achterover leunen en genieten! Voor afruimen en de afwas wordt gezorgd, dus ook daar heeft u geen omkijken naar.

Afternoon Tea is ontstaan in het midden van de vorige eeuw. Hertogin Anna van Bedford nam in 1840 het initiatief. De lunch werd in die dagen vroeger geserveerd dan voorheen en het diner juist later. De uren tussen de lunch en diner duurden Anna van Bedford te lang. Zij kreeg rond vier uur telkens zo'n dizzy en hongerig gevoel, dat zij op een dag al haar moed bij elkaar raapte en een blad met thee, sandwiches en cake op haar kamer liet brengen. Anna van Bedford raakte zo verknocht aan deze gewoonte dat zij er ook als er vriendinnen op bezoek kwamen aan toegaf. De afternoon tea werd snel populair. Ook koningin Victoria was heel gecharmeerd van de afternoon tea. In gezellige theekransjes wisselden de dames boven hun schaaltjes met cake heel discreet de opwindendste roddels uit.

Paddock verzorgt Allround Catering maaltijden, buffetten, complete feesten en partijen op locatie bij bedrijven en particulieren.