Tentenverhuur

Tentenverhuur Bleiswijk Zoetermeer

Een buitenfeest is altijd heel gezellig. Tenminste als het niet in het water valt. Ons Hollands klimaat wil nog wel eens een beetje tegen zitten. Paddock Catering heeft de oplossing. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment professionele partytenten in diverse maten vanaf 16 m2. (ook voor in de tuin). In tegenstelling tot de doorsnee partytent, die u overal voor een paar tientjes kunt kopen, zijn onze tenten uitermate windbestendig. Sommige types kunnen zelfs windkracht 9 hebben!

Geen gedoe

Een hoop gesjouw? Zeker, maar niet voor u. Wij leveren de tent compleet gemonteerd op de door u gewenste plek. Desgewenst kunnen wij u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunning. En na afloop van uw feest komen we de tent demonteren en alles wordt weer afgevoerd.

Sfeervol en compleet

Zo’n tent heeft van zichzelf al een hele relaxte uitstraling. Maar wij hebben meer pijlen op de boog: We kleden - als u dat wilt - de tent helemaal aan door middel van sfeerverlichting, een houten (dans)vloer, tafels en in een bij uw evenement passende stijl, planten en andere decorstukken, een podium, een tapkast…. U zegt het maar.

Creatieve oplossingen

Om er zeker van te zijn dat de tent die u besteld ook past, komen wij altijd (geheel vrijblijvend) bij u langs, om de plaats in te meten. Een klein opstakel, is best vaak overheen te komen, we bouwen als het moet ook over zwembaden heen, maar we willen wel graag weten waar we aan toe zijn.